Fiore

Fiore is Italiaans voor bloem. Het land Italië staat op zijn beurt bekend om de passie, vormgeving en sprekende kleuren. Facetten die ook op ons bedrijf van toepassing zijn. In onze moderne kwekerijen in Berkel en Bleiswijk en richten wij ons op het hogere segment. Alle middelen die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit worden ingezet. Denk hierbij aan onze tientallen jaren ervaring, de beste teelttechnieken, juiste verpakkingen en het streng selecteren van onze snijbloemen.

Klanten bedienen we gericht en op maat. Momenteel beschikken wij over een gevarieerd assortiment snij-anthuriums en de bijzondere snij-Helleborus. Het oriënteren op nieuwe teelten en het ontwikkelen van onze huidige productie is dagelijkse kost.
De leiding van Fiore ligt in de handen van Dick Oosthoek & Jeroen

Ammerlaan. Samen met het team van ervaren medewerkers zorgen wij er voor dat er jaarlijks zo’n 2,7 miljoen snijbloemen van topkwaliteit hun weg naar de consument vinden. Wederzijds respect, vertrouwen en loyaliteit staan bij Fiore hoog in het vaandel. Door volop aandacht te schenken aan de werkomgeving en – omstandigheden, ligt het ziekteverzuim al jaren laag.

Onze focus op duurzaamheid zit hem in de genen; wij zijn MPS-A en Global GAP gecertificeerd. Zo gebruiken wij restwarmte om onze kwekerij in Bleiswijk op temperatuur te houden.

adresAdres :

Middelweg 28
2651 KT Berkel en Rodenrijs
Route

Fiore kweekt de volgende snij anthurium soorten

Terug naar alle kwekers
© Copyright 2021 XAnthu
Webdesign: Westdesign.nl