Kwekerij C.J. de Vrij

Bloemen zeggen vaak meer dan woorden: 'ik denk aan je' 'ik houd van je' maar ook 'sterkte' en 'het komt wel goed.' Geen wonder dat bloemen zo geliefd zijn. Sinds juli 2006 delen wij deze passie door het telen van verschillende soorten snij-anthuriums.

Onze kwekerij is een echt familiebedrijf; Vader Cor, moeder Ineke en oudste zus Corine staan aan het hoofd. Jongere zus Jenny zorgt met diverse bloemstukken en het geven van workshops voor een frisse wind. Daarnaast hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we bewust omgaan met het milieu. Door het inzetten van biologische bestrijding tegen ziekten, willen we bijdragen aan de leefbaarheid van onze planeet. Rainbow Flowers is dan ook MPS-gecertificeerd en hier zijn we trots op!

Om ons bereik te vergroten telen we verschillende soorten anthuriums, dit doen we met veel liefde en toewijding. Het geheel zorgt voor een bont kleurenpalet met o.a.: de mysterieuze Nero, de frisse Moments en de bescheiden Danielle en Gabriella tot aan de opvallende Tropical. Bij ons vindt u dan ook alle kleuren van de regenboog.

Bloemen zeggen meer dan woorden, voor ons betekent dit liefde en passie:

'Try to be a rainbow in someone's cloud'

Kwekerij C.J. de Vrij kweekt de volgende snij anthurium soorten

Terug naar alle kwekers
© Copyright 2020 XAnthu
Webdesign: Westdesign.nl